Even voorstellen

07 oktober 2020
Joyce 7369 web

Joyce de Bruin is 45 jaar en sinds januari 2020 werkt zij samen met collega Hans bij het Sociaal Meldpunt Tilburg. Joyce heeft op verschillende terreinen werkzaamheden verricht binnen het sociaal domein, met name op het gebied van leefbaarheid en re-integratie. Zij heeft diverse jaren bijgedragen aan opzet en uitwerking van verschillende maatschappelijke projecten. Daarnaast heeft zij verschillende werkzaamheden verricht zoals jobcoach, klantmanager (gemeente), gebiedsconsulent (woningcorporatie) en het geven van trainingen.

Joyce: “Dit is een ontzettend leuk vervolg op voorgaande werkzaamheden waarvan verschillende elementen hier terugkomen en goed van pas komen. Ik vind het top dat rechtstreeks vanuit de beleving en ervaringen van de mensen om wie het uiteindelijk gaat verschillende thema’s naar voren kunnen komen. Het voelt goed om een luisterend oor te kunnen bieden en om mensen verder op weg te helpen bij vragen en meldingen.

Ook de afwisseling in werkzaamheden bevalt goed “Het meldpunt is er voor alle inwoners van Tilburg met vragen en meldingen over ervaringen op het gebied van de Jeugdwet, Participatiewet en de WMO. Het is geen dag hetzelfde. Je weet nooit van tevoren welke meldingen binnenkomen.” Het is dankzij de input van inwoners en professionals met hun eigen kijk op ervaringen in de praktijk, dat het meldpunt zicht kan krijgen op mogelijke knelpunten en mogelijke verbeterpunten in kaart kan brengen.