Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

We zijn nog maar net van start en hebben dus nog niet zoveel vragen en antwoorden die we hier op de site kunnen zetten. Maar daar gaan we natuurlijk wel aan werken de komende tijd. We zullen de lijst van veelgestelde vragen regelmatig aanvullen zodat u ook hier antwoord kunt vinden op uw vragen.

kan ik ook bij Sociaal Meldpunt terecht voor vragen en meldingen over bijvoorbeeld het ziekenhuis, de huisarts of het UWV?

Het Sociaal Meldpunt Tilburg is er alleen voor vragen en meldingen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk & inkomen en jeugdhulp als het gaat om ondersteuning vanuit de gemeente. Voor vragen of meldingen over het ziekenhuis, huisarts of UWV kunt u het beste contact opnemen met de organisaties zelf.

kan ik bij het Sociaal Meldpunt Tilburg terecht voor vragen over het aanvragen van een scootmobiel of aanvragen van huishoudelijke hulp?

Het is niet zo dat u uw aanvraag voor deze zaken kunt doen bij het Sociaal Meldpunt Tilburg. Bij het Sociaal Meldpunt Tilburg kunt wel terecht voor als u op zoek bent naar de juiste plek om bijvoorbeeld een scootmobiel of huishoudelijke hulp aan te vragen.