Over het meldpunt

diverse groep

Wij zijn een onafhankelijk meldpunt voor alle vragen of meldingen over de ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, wonen, werk & inkomen en jeugdhulp.

Luisteren

Wij luisteren graag naar uw verhaal. Dit kan per telefoon, via email of whats app maar ook in een persoonlijk gesprek als dat nodig is. U kunt aan ons uw vragen stellen over de ondersteuning die u krijgt op het gebied van welzijn, zorg, wonen, werk & inkomen of jeugdhulp. Of gewoon uw verhaal kwijt. Het gesprek is vertrouwelijk. Wij nemen niet zonder uw toestemming contact op met andere organisaties mocht dat nodig zijn.

Consult jeugdhulp

Informeren

Wij hebben veel kennis van alle wet-en regelgeving wat betreft welzijn, zorg, wonen, werk & inkomen en jeugdhulp. Hiermee kunnen wij u informeren over bijvoorbeeld uw rechten en plichten als het gaat om de hulp en ondersteuning die u krijgt of nog gaat krijgen.

Info E2B9Sl8Woje | Ryan Banks  | https://unsplash.com/@ryanbanksphoto

Adviseren

Door goed naar uw vraag of verhaal te luisteren kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren in de stappen die u kunt ondernemen in uw vraag/melding over de ondersteuning. Zo voorkomen wij dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Arrow Zf_Ptlx_Dkg | Nick Fewings  | https://unsplash.com/@jannerboy62

Doorverwijzen

Omdat wij veel organisaties kennen in Tilburg, en daar ook goede contacten mee hebben, kunnen wij u snel doorverwijzen naar de juiste organisatie voor de ondersteuning die u nodig heeft.